Ben jij actief als gemeentewerker of gemeenteleider?

Verlang je ernaar om toegerust te worden voor het bedieningswerk in jouw (kerkelijke) gemeente?

Heb je het te druk voor een fulltime theologische opleiding of Bijbelschool, maar wil je wel graag investeren in theologische scholing?

Dan hebben we goed nieuws voor jou.  In Church Academy biedt een uitgekiend onderwijsconcept aan, waarbij je (voornamelijk) online Bijbels onderwijs volgt. Zo kun je studeren op het moment dat dit jou het beste uitkomt. Dat scheelt kostbare tijd en een veel geregel. Naast het online-onderwijs zijn er maandelijkse ontmoetingen met je klas en de docent om de lesstof van de cursussen te verdiepen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Op deze lesdagen worden er ook extra oriëntatievakken aangeboden over actuele en praktische onderwerpen, zoals: aanbidding, preken en pastoraat.

Onderwijs en Training cruciaal
Jezus besteedde het merendeel van Zijn bediening aan 12 mannen die trainde als leiders en gaf hen onderwijs. Leiderschap en onderwijs zijn cruciaal voor een bloeiende gemeente. Gemeentewerkers en gemeenteleiding moeten degelijk worden toegerust om hun taak op Bijbelse basis te kunnen uitvoeren. De VPE In Church Academy voorziet in deze opleiding en training. Het eerste jaar is gericht op gemeentewerkers en leidt op voor het VPE-
Certificaat. Het tweede aansluitende jaar is gericht op gemeenteleiders en leidt op voor de VPE-Licentie.

Dichtbij
 In Church Academy in Rotterdam. Elke tweede zaterdag van de maand. In Groningen in Hoogezand Sappemeer op de laatste zondagavond van de maand. En hopelijk spoedig in Velp

Rotterdam
Eerste en derde Jaar groep, volgende ontmoeting op zaterdag 8 september om 10:00 in de Schutse Rotterdam

Groningen:
Volgende ontmoeting zondag 30 september 2018 om 17:30 in Hoogezand Sappemeer

VELP OPENDAG 29 SEPTEMBER 2018

VEG DE Hoeksteen, Nordlaan 29,a Velp vanaf 10.00 uur .


Hieronder vind je een aantal files met meer specifieke informatie. Ook kun je enkele proeflessen bekijken. Scrol daarvoor naar beneden en kies Proeflessen onder de Beschikbare Cursussen. Je dient dan als gast in te loggen.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn:
VPE Opleidingen - In Church Academy
Hoofdstraat 51 
3971 KB Driebergen
Tel: +31 (0)858 770662 (dinsdag-vrijdag van 9.30-17.00) 

of mail naar info@vpeopleidingen.nl


Last modified: Wednesday, 22 August 2018, 11:23 AM